Als je snel je sloopauto kwijt wilt in Den Haag

Ook als inwoner van Den Haag snel je sloopauto verkopen? Het verkopen van een oude auto is in principe zeer snel geregeld, en als klant hoef je hiervoor nauwelijks enige moeite te nemen tegenwoordig!

Sloopauto verkopen Den Haag

Waar je ook woont in Den Haag, of bijvoorbeeld in Leidschendam-Voorburg, Scheveningen, of het Westland, bij Sloop Service Nederland kunt u altijd dezelfde dag nog terecht voor uw sloopauto verkoop; en dat levert u nog een mooi bedrag op!

De medewerkers van Sloop Service Nederland zullen u telefonisch om de specifieke kenmerken van de auto vragen, evenals kentekenbewijs gegevens. Is uw auto bijvoorbeeld APK afgekeurd dan maakt dit voor de verkoop niets uit. Elke sloopauto of schadeauto komt in aanmerking voor een verkoop en zal ook altijd geld opleveren.

Nadat de gegevens van de auto bekend zijn bij Sloop Service Nederland, volgt er een mooi & reëel bod op je auto. Zodra de klant akkoord geeft kan er direct een afspraak gemaakt worden op de auto op te halen; vaak gebeurt dit op dezelfde dag!

Komt de chauffeur uw sloopauto ophalen, dan krijgt u het afgesproken bedrag contant uitbetaalt en ontvangt u het vrijwaringsbewijs.

Meer informatie? Bel 0657 18 27 29