Amsterdams familieschildersbedrijf

Bewoont u een huurwoning in Amsterdam, dan is het maar afwachten welke schilders uw gehuurde pand zullen schilderen. Als huurder heb je hierover eenvoudigweg geen inspraak. Voor sommige schilders lijkt de woning puur een haast klus. Zo niet voor schildersbedrijf Le Soleil te Amsterdam. Hier is de klant nog ouderwets koning. 

Schildersbedrijf Le Soleil

"De klant is koning" lijkt een begrip uit een ver verleden. Tegenwoordig is het personeel eerder koning dan de -storende- klant. Als klant moet je vooral niet te veel vragen stellen over de werkzaamheden, of collegiaal overleg onderbreken tussen winkelpersoneel. Je stoort, en dat wordt steeds minder verbloemd. Wil je als klant echt een tevreden gevoel krijgen, dan werk je met familiebedrijven; waar "de allround baas" zelf óók aanwezig is. En zo werkt het dus precies bij familieschildersbedrijf Le Soleil.

Bij Le Soleil kunt u rekenen op zeer specialistische vakinhoudelijke kennis, zeer ervaren schilders, en advies op maat. Uw wensen en vragen worden serieus genomen; gezamelijk komt u tot het juiste plan van aanpak voor het schilderwerk van uw woning. Via de website kunt u direct een offerte aanvragen bij dit Amsterdamse familie Schildersbedrijf.