Behandeling met botox en fillers

De meeste mensen vinden het niet zo leuk als ze merken dat ze ouder worden. Het liefst stellen mensen dit zo lang mogelijk uit. Daarom gaan steeds meer mensen naar de plastische- of cosmetische chirurg. Niet alleen vrouwen vinden de weg naar de plastische of cosmetische chirurg maar ook het aantal plastische- of cosmetische behandelingen onder mannen stijgt.  

Een populaire cosmetische behandeling onder mannen is botox oksels. Met deze behandeling wordt zweten tegengegaan door botox spuiten in de spiertjes van de oksels. Deze botox zorgt ervoor dat de activiteit van de zweetkliertjes in de oksels afneemt waardoor je minder gaat zweten en dat is voor veel mannen een welkome oplossing. 

Een populaire plastische behandeling onder mannen is een borstverkleining. De borstverkleining bij mannen houdt in dat er vet bij de borsten wordt weggehaald waardoor de borsten van de man er weer uitzien alsof hij jonger is. 

Een populaire plastische behandeling onder vrouwen is een borstvergroting. Deze operatie wordt heel erg vaak gedaan en wordt wereldwijd het meeste gedaan. Bij de borstvergroting worden er implantaten in de borsten van de vrouw geplaatst waardoor deze groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. 

Hetzelfde geld voor de borstverkleining. Bij de borstverkleining bij vrouwen wordt er weefsel weggehaald en heeft de vrouw geen last meer van de vervelende bijwerkingen van grote borsten. Want een vrouw met grote borsten kan rugpijn krijgen tijdens het lopen. Ook is het voor een vrouw met grote borsten vervelend om te rennen. Een borstverkleining kan de vrouw helpen om van deze klachten af te komen. 

Daarnaast zijn er ook populaire cosmetische behandelingen om een gezicht er jonger uit te laten zien. Dit zijn alle behandelingen met botox en fillers. Door het gebruik van botox en filler kun je bijvoorbeeld rimpels laten verdwijnen of vollere lippen krijgen of een wenkbrauwlift doen.