Betonnen bloembakken plaatsen

Betonnen bloembakken worden met de dag mee populairder. Deze bloembakken kunnen altijd buiten blijven staan, ze kunnen tegen een stootje, gaan lang mee en geven je tuin een unieke uitstraling. Kom hieronder meer te weten over het plaatsen van betonnen bloembakken.

Het gewicht

Betonnen bloembakken wegen meer dan traditionele bloembakken van kunststof. Dit maakt het verstandig vooraf te bepalen waar en hoe de bloembakken geplaatst worden. Het is daarnaast slim om wat vrienden of familieleden uit te nodigen zodat ze kunnen helpen met tillen.

Een locatie uitkiezen

Ga van tevoren na waar je de bloembakken wilt neerleggen. Betonnen bloembakken wegen namelijk veel, maar je hoeft ze na het plaatsen niet meer te verplaatsen aangezien ze heel het jaar door buiten kunnen blijven staan.

Een opstelling bepalen

Bepaal wat de ideale opstelling is om de betonnen bloempakken te plaatsen. Bloembakken van beton zijn namelijk veelzijdig waardoor ze vrijwel overall geplaatst kunnen worden. Denk zo aan het terras, de veranda, de oprit of op het balkon, maar je kunt betonnen bloembakken ook ter afscheiding in de tuin gebruiken.

De bakken verplaatsen

Aangezien betonnen bloembakken veel wegen kan je de bakken het beste met speciale trolley’s voor plantenbakken verplaatsen. Dergelijke bakken zijn gemakkelijk te verrijden waardoor je rugklachten voorkomt vanwege het tillen van zware bloembakken.

De bloembakken vullen

Je kunt betonnen bloembakken naar wens vullen. Start met een zak potgrond en kies welke bloemen je wilt planten. De inhoud van de betonnen bloembakken kan je dus naar eigen wens bepalen.

Ontdek het brede scala van betonnen plantenbakken voor binnen en buiten op Bloembakkenbeton.nl – doe snel inspiratie op en geef je tuin en entree direct een moderne boost dankzij het strakke uiterlijk van de betonnen bloembak.