Boot huren biesbosch

Sloep huren in de Biesbosch?

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een magische sloepentocht

Heeft u ook weleens gedacht om een sloep te huren in de Biesbosch? De Biesbosch, de grootste zoetwaterdelta van Europa? Dat is nu heel goed en eenvoudig te regelen bij  Biesbosch Sloepen Verhuur. Daar kunt u een sloep huren voor 5, maar ook voor 11 personen. Een sloep in verschillende modellen, van Basic tot luxe. U kunt een sloep huren in de Biesbosch met familie en vrienden, maar u kunt ook een sloepentocht  inzetten als een teambuildings-uitje, aangevuld met een sport / spelprogramma op het water.

En wat dacht u van een sloepentocht door de Biesbosch met zakelijke relaties?

Succes verzekerd.

Biesbosch sloepen Verhuur heeft ervaring in allerlei soorten arrangementen. Wij denken met u mee en hebben antwoord op al uw ideeën en vragen omtrent een sloep huren in DE Biesbosch. Ook het hele horeca gebeuren rondom de sloep huren in de Biesbosch kunnen wij voor u regelen.

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een betrouwbare sloepentocht.

Wij hebben meerdere soorten en modellen sloepen in de verhuur. Maar alle sloepen zijn perfect onderhouden. Zij zijn allen nog geen twee jaar oud. Na iedere verhuur worden zij goed schoongemaakt en geïnspecteerd, ook de bijgeleverde materialen zoals bijvoorbeeld de zwemvesten.

Zo staat u bij een sloepentocht door de Biesbosch nooit voor verassingen! Nee, een sloep huren in De Biesbosch is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zelfs een vaarbewijs heeft u niet nodig.

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor een imponerende sloepentocht.

Een sloep huren in De Biesbosch is een groots en educatief idee. De natuur is prachtig en u zult versteld staan van het imponerende natuurleven in de Biesbosch. Vergeet u zeker uw verrekijker niet mee te nemen! Zo heeft u nog meer plezier van deze leerzame, indrukwekkende sloepentocht door De Biesbosch.