De vele mogelijkheden van betonnen u-elementen

Het gebruik van betonnen u-elementen is een verstandig idee om de tuin een nieuwe uitstraling te geven. De mogelijkheden die je met betonnen u-elementen hebt zijn namelijk uitgebreid dankzij de veelzijdigheid van het materiaal. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn van betonnen u-elementen.

U-elementen voor tuinmeubilair

Betonnen u-elementen zijn zeer geschikt voor het inrichten van elke soort tuin, of je woont in een groen gebied of in een hectische omgeving. Met wat eenvoudige handelingen kan je betonnen u-elementen gebruiken als tafel, stoel, kruk en nog veel meer. Denk ook aan een mooie tuinbank waar je sierlijke kussens op kunt plaatsen ter gezelligheid

Functioneel inzetbaar

Je kunt betonnen u-elementen op verschillende manieren inzetten. Je kunt denken aan sierlijke functies, maar betonnen u-elementen zijn ook functioneel in te zetten bijvoorbeeld voor het creëren van hoogteverschil, om een tuinafscheiding te maken, om in de tuin te kunnen koken, voor het maken van een creatieve wand, als opslagruimte of om een tuintrap te maken. 

Eten en gezelligheid

Door betonnen u-elementen op elkaar te stapelen maak je gemakkelijk een buitenkeuken of een BBQ plateau. Zo kan je gezellig koken in de tuin. Je kunt de betonnen u-elementen ook gebruiken als wijnrek, als zandbak voor kinderen, als opslag voor haardhout of als tuinhaard.

Entertainment in de tuin

Wil je een vijver, een waterbak of zelfs een zwembad creëren in je tuin, dan is dit met betonnen u-elementen zeker mogelijk. Betonnen u-elementen kunnen daarnaast ook gebruikt worden als stap elementen.

Weten wat de overige mogelijkheden zijn? Ga naar U-elementen.nl voor een duidelijk overzicht van bouwmogelijkheden en sierfuncties van u-elementen.