Een stoombad kopen

Wat is uw favoriete onderdeel in de sauna? Voorkeuren van sauna-bezoekers zijn doorgaans vrij uitgesproken; waar de ene bezoeker wegloopt met de whirlpool, infraroodsauna of de Zweedse sauna, kiest de ander expliciet als favoriete onderdeel het stoombad. Herkenbaar?

Een Stoombad thuis

Wanneer u ook zo’n stoombad genieter bij uitstek bent, dan hebt u zich mogelijk wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om zélf een stoombad te bezitten. Misschien overweegt u zelfs wel eens om een stoombad te kopen. En weet u, groot gelijk hebt u. Want een stoombad is niet alleen een weldaad voor het algemeen welbevinden, maar ook voor uw gezondheid. Uw huid reinigt zich doordat uw poriën overtollig vuil gemakkelijk kunnen afvoeren, u raakt in een ontspannen gemoedstoestand, spieren ontspannen zich, uw luchtwegen raken geopend en uw algehele immuniteit zal gaandeweg toenemen. 

Het privé stoombad; online op maat verkrijgbaar!

Reden te over om voor uw gezondheid een stoombad te kopen.. Maar laten we wel wezen; het bezoek aan een stoombad is gewoon telkens weer een heerlijke ervaring. Bezit u een eigen stoombad, dan beperkt deze ervaring zich niet tot eens per maand, per week of kwartaal, maar gewoon dagelijks indien gewenst! Het thuis-stoombad biedt u een ongekende luxe én weldaad. Een stoombad kopen doet u bij de wellness specialist Bodyfit; u wordt geadviseerd en geïnformeerd over de vele mogelijkheden op het gebied van stoombaden. Uw wensen worden vertaalt naar een stoombad op maat.

Bezoek de website Bodyfit voor het maatwerk stoombad