Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden in uw huis; hoe ga je te werk?

Wanneer u houtworm ontdekt in uw woning, en deze wilt bestrijden, dan is eigenlijk maar 1 ding dat u kunt doen; en specialist raadplegen op het gebied van houtworm bestrijden. De houtworm is een klein diertje dat zich lastig laat verdrijven. Houtworm bestrijden kosten zullen niet al te hoog uitvallen. Houtworm bestrijden hoeft niet veel te kosten, zeker als je nagaat wat voor schade dit diertje kan aanrichten. De kevers komen van mei t/m augustus uit het hout. Met het uitkomen uit het hout maken ze vervelende ronde gaatjes van rond de 1 a 2 mm. Ze gaan echt niet vanzelf weg, dus snelheid is gewenst bij de aanpak van de houtkever.
 

Houtworm bestrijden? Eerst houtworm herkennen!

Ze zijn ongeveer 2,5 mm groot en ze hebben een bruine kleur. de larf is wat langer:namelijk 6mm en heeft een wit to geelachtige kleur. Van larf tot volwassen exemplaar duurt ongeveer 3 jaar. Ze komen vooral voor bij ouder hout dat makkelijk penetreerbaar is, zoals oude zolders. Houtworm verwijderen is waar een u goede ongediertebestrijder voor nodig hebt. Een goede ongediertebestrijder in noord brabant staat paraat om uw huis vrij te maken van houtworm. Houtworm behandelen is voor OBenP een dagelijkse klus, en zijn misschien wel de beste partij als het gaat om houtworm bestrijden in noord brabant.
 
 

Boktor bestrijden?

Wanneer u twijfelt of u last heeft van een houtworm, of boktor bestrijden moet, kunt u natuurlijk ook contact opnemen met uw ongediertebestrijder in Noord Brabant. OBenP gaat graag na van welk diertje u last heeft, en wat hij hieraan voor u kan doen.