Langverwacht, de plek voor verbinding

Langverwacht is de plek in Ruinen waar je verbinding kan vinden. Verbinding met de natuur, anderen en jezelf. Op deze prachtige plek kun je namelijk terecht in de biologische theetuin. Een theetuin gesitueerd tussen talrijke bloemen, planten en bomen. De ingrediënten van de theetuin komen ook echt uit eigen tuin. Langverwacht wil zich onderscheiden door bezoekers natuurlijke producten te laten proeven. Dat betekent zo min mogelijk bespoten producten en zo min mogelijk fabrieksproducten. Nee, gewoon puur natuur!

Langverwacht, De locatie voor persoonlijke ontwikkeling

Naast de theetuin bevindt zich op Langverwacht een mooie groepsruimte en praktijkruimte. In de praktijkruimte zijn verschillende coaches actief. Coaches die je helpen op het gebied van leefstijl, voeding, spiritualiteit en vele andere onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er een grote groepsruimte met uitzicht op de pluktuin en Drentse natuur. De groepsruimte is te huur voor een gezellige of bijzondere bijeenkomst. Maar er worden ook regelmatig interessante workshops gegeven waar je je voor kunt inschrijven. Kijk hiervoor een op de website van Langverwacht.

Een spirituele langverwachte plek in Drenthe

Langverwacht is te vinden in het Drentse plaatsje Ruinen. Wat ligt tussen de grotere steden Meppel, Hoogeveen en Assen. De plek wordt gekarakteriseerd door de in grote getalen aanwezige Drentse keien. Prachtige eeuwen oude stenen. Deze stenen zijn verzameld door de eigenaar en komen uit de provincie Drenthe. De stenen mogen de provincie dan ook niet verlaten. Op deze prachtige plek gevuld met tientallen stenen met een verhaal, kom je tot rust. Je kunt hier op zoek naar jezelf.

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.