Muurstickers zorgen voor een mooi effect

Het bijzondere van muurteksten is dat je elk interieur moderniseert binnen een mum van tijd. Saaie woonkamer, keuken of slaapkamer? Breng een muurtekst aan in de kamer naar wens en deze ruimte oogt in één keer vele malen moderner.

Muurteksten aanbrengen

Muurteksten kun je op diverse manieren aanbrengen. De meest voorkomende manier is of gebruik maken van muurstickers, of door middel van een sjabloon. De muursticker is op zich gebruikersvriendelijker: je plakt de sticker met tekst op een plek naar wens en je bent klaar. Wil je na een tijd een andere tekst op de muur, dan werkt het zeer eenvoudig; je verwijdert de muursticker gemakkelijk en plaatst weer een nieuwe tekst eventueel.

Sjablonen gebruik je om zelf de tekst naar keuze in te schilderen. Je bevestigt het sjabloon op de gewenst plek, waarna je met muurverf deze “inkleurt”. Hierop laat je de muurverf eerst drogen en daarna verwijder je het sjabloon. Dit is op zich ook vrij gemakkelijk te doen, echter wil je na verloop van tijd toch een andere tekst, dan zul je waarschijnlijk wel meerdere malen over de tekst moeten schilderen wil deze verdwijnen. Daarbij komt natuurlijk dat je dan wel de exacte muurverf dient te gebruiken als de rest van de muur.

Muurstickers en sjablonen zijn verkrijgbaar bij de betere online stickerwinkel, zoals Stickerparadijs.nl