Sloepen en boten verhuur Biesbosch

Bootverhuur Biesbosch: één adres, en dat is Biesbosch Sloepen Verhuur

Organiseert u binnenkort een familiefeest, een team uitje of een gezamenlijk samenzijn? En heeft u de huur van een sloep in de Biesbosch in gedachten? Dan zit u bij Biesbosch Sloepen Verhuur goed. Want dan wordt u een hoop werk uit handen genomen. Biesbosch Sloepen Verhuur heeft niet alleen sloepen en boten te huur, maar wij kunnen samen met u een heel dagarrangement regelen. Voor 5 t/m 11 personen. Van een rustig varen door de Biesbosch tot een groots spelprogramma op het water. U vraagt en wij regelen het is tot in de puntjes.

Biesbosch Sloepen Verhuur: van Basic tot luxe sloepen

Wij hebben meerdere sloepen te huur, van klein tot groot, van basic tot luxe. Maar alle sloepen zijn jonger dan twee jaar, uitstekend onderhouden en schoon. Na iedere verhuur worden de sloepen van Biesbosch Sloepen Verhuur grondig geïnspecteerd. Ook de zwemvesten. Het is een genoegen om in zo’n betrouwbare sloep de Biesbosch door te varen.

Biesbosch Sloepen Verhuur: voor 100% betrouwbaar

Voor de sloepen die wij verhuren, heeft u geen vaarbewijs nodig. Uiteraard wel zwemvesten, maar die zijn aanwezig in de sloep.  Met onze sloepen wordt het u mogelijk gemaakt de grootste zoetwaterdelta van Europa de leren kennen. Vanuit de sloep  zal het grootse natuur- leven aan u voorbijgaan, leerzaam en imponerend. Vergeet u bij een sloepentocht door de Biesbosch dus nooit u verrekijker en fototoestel.

Cbd-olie-online.nl