Specifieke plastische chirurgie

“Snijden in een gezond lichaam? Niet doen” is een algemeen heersende opvatting. Wanneer echter een karakteristiek gedeelte van het aangezicht, of op het lichaam, dermate veel overlast geeft (dit kan psychisch zijn, maar ook lichamelijke overlast), dan is de gang naar de plastisch chirurg ineens helemaal niet zo vreemd.

Oneffenheden

Andere mensen hebben vaak ‘gemakkelijk praten’; natuurlijk, we hebben allemaal onze ‘oneffenheden’ (een iets te grote neus, wijd uitstaande oren etc.) en voor vele mensen vormt dit helemaal niet zo’n groot probleem. De gang naar een plastisch chirurg vindt op dit moment nog geen heel groot draagvlak onder ‘de bevolking’. Men vindt het ‘overdreven’; ‘natuurlijk oud worden’ is nog steeds de tendens. Sterren die onder het mes zijn geweest vinden we heimelijk monsterlijk in de meeste gevallen.

Correcties

Subtiele plastische correcties daarentegen kunnen het leven van cliënten echter enorm positief beïnvloeden. Niemand hoeft er vanaf te weten, want wie loopt er bijvoorbeeld te koop met een schaamlip verkleining, of een tepel correctie? Gênante onderwerpen voor de meesten van ons, maar op het moment dat je hieronder te lijden hebt wordt het ineens een heel ander verhaal. Vrouwen, maar ook in sommige gevallen mannen, durven zich soms niet eens meer bloot te geven uit gêne.

Gelukkig bestaan hiervoor excellente en gerespecteerde privé klinieken, juist met specialisatie op correcties van tepels en/ of schaamlippen.

Bezoek voor meer informatie de website