Starten met teatox

Wat is teatox? Om uit te kunnen leggen wat een teatox is, moet eerst uitgelegd worden wat detoxen is. Detoxen kan gezien worden van het ontgiften van je lichaam op een natuurlijke manier. Dit wordt gedaan om afvalstoffen uit het lichaam te drijven of om af te vallen. Detoxen kan op verschillende manieren. Een voorbeeld is het drinken van speciale sapjes en er niks andere bij eten.

Een andere manier is dus een teatox kuur. Het woord teatox is een combinatie van het Engelse woord voor thee en het woord ‘detox’. Bij een kuur met thee is het de bedoeling dat je er ook normaal bij eet. Er zijn verschillende detox theesoorten te koop. In de webwinkel Detoxthee.nl zijn de SLIMTEA producten verkrijgbaar.

Voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis

Als je bij Detoxthee.nl een bestelling doet, kun je vaak snel al beginnen met de reinigingskuur. Alle bestellingen die op een werkdag voor 17.00 geplaatst worden, zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Je kunt jouw bestelling dus al de volgende dag verwachten. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95 De bestelling wordt helemaal gratis verzonden indien je meer dan €20 hebt besteed.

Op Detoxthee.nl kun je ook blogs over detox thee en reviews van klanten lezen. Heb je vragen over de producten of het bestellingsprocedure? Stel je vraag aan de klantenservice via de mail of de live chat.

Meer informatie tref je op de website www.Detoxthee.nl